Reclamemedium HOLOCIRCLE

De HOLOCIRCLE is een nieuw, innoverend product in de display-technologie. Voor de gemiddelde consument kan de HOLOCIRCLE beschreven worden als een propeller met geïntegreerde LED-lampjes. Zodra deze aangezet wordt, draaien de rotorbladen van de HOLOCIRCLE met een snelheid van tien omwentelingen per seconde, die het menselijk oog niet meer kan waarnemen. Op uw HOLOCIRCLE kunt u verschillende formaten afspelen, zoals .mp4 video’s, JPEG of GIF bestanden, zodat ze dan holografisch lijken en vrij in de ruimte zweven.

De HOLOCIRCLE kan ingedeeld worden bij de event- en reclametechniek en is daarom bij uitstek geschikt als reclamedrager voor de meest uiteenlopende reclamevormen, zoals reclame, productuitleg, logo’s of animaties. De veelzijdigheid van het toestel maakt het mogelijk het te gebruiken op een groot aantal plaatsen, zoals handelsbeurzen, buitenreclameruimten, treinstations en luchthavens. In principe kunt u het gebruiken op alle gebieden waar u op reclame moet rekenen.

De HOLOCIRCLE is ontworpen door de firma EYE SYSTEMS International GmbH uit Hamburg. Het bedrijf werkt al enige tijd met LED-technologieën en biedt u nu een reclamemedium dat nog nooit eerder heeft bestaan.

Varianten

Het produkt is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, de HOLOCIRCLE 30, de HOLOCIRCLE 50 en de HOLOCIRCLE 65X. De afkortingen van de varianten staan voor de rotordiameter van de respectieve eenheid, wat resulteert in een produktgamma van 30 tot 65 centimeter. De verschillende modellen hebben in principe hetzelfde voordeel, maar kunnen op maat gebruikt worden. Andere prototypes zijn ook in ontwikkeling. In de toekomst zal de HOLOCIRCLE zelfs verkrijgbaar zijn tot een diameter van 100 centimeter.

De HOLOCIRCLE 30 is de nieuwste ontwikkeling van EYE SYSTEMS International GmbH, die op 01.01.2020 gelanceerd werd. In tegenstelling tot de 65X heeft deze slechts twee bladen, omdat er geen verdere rotorbladen nodig zijn voor resolutie tot een diameter van 65 centimeter. Het bijzondere van dit toestel is dat de 30S direct in een acrylbehuizing zit en dus op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het kan dus voor uw doeleinden op bijna elk “verkooppunt” gebruikt worden. Hij is bijzonder geschikt voor productpresentaties in bijvoorbeeld conferentiezalen. Door zijn zeshoekige behuizing van acryl kan hij gemakkelijk geïntegreerd worden in diverse winkel- en evenementenconcepten. Merk op dat een deel van het vrijzwevende effect verloren gaat door de meegeleverde behuizing van acryl. Om toch het soort holografische presentatie te garanderen, werd een hoogwaardig en volledig doorzichtig acrylglas geïnstalleerd.

De HOLORCIRCLE 50 is de eerste ontwikkeling in de HOLOCIRCLE serie. Een halve meter werd gedefinieerd als de standaardmaat. Voortbouwend op het basismodel zijn de overeenkomstige maten van de andere modellen ontwikkeld. De HOLOCIRCLE 30, bijvoorbeeld, werd geproduceerd als een verkleind model om nieuwe toepassingsgebieden mogelijk te maken, terwijl de HOLOCIRCLE 65X ontworpen werd als een medium voor grotere projecten. De “HC50” blijft een goed alternatief voor de andere twee varianten en combineert zowel handzaamheid als kracht van het effect. Op zich is de HC50 gebouwd met twee rotorbladen, zoals de HOLOCIRCLE 30, maar hij kan u bijna hetzelfde bereik bieden als de HOLOCIRCLE 65X. Bovendien is de serie uit de jaren vijftig al verkrijgbaar voor een schappelijke prijs. Net als de 30 kan hij gebruikt worden in een vierkante of ronde acrylbehuizing voor de presentatie van producten. De mogelijke toepassingen ervan gaan dan ook van klassieke marktpromoties tot etalageacties in uw winkel.

De HOLOCIRCLE 65X is het vlaggenschip van de 3 varianten, zijn toepassingsmogelijkheden strekken zich uit over een groot gebied. In tegenstelling tot de andere producten in de serie, heeft het toestel vier rotorbladen, voorgesteld door de “X” in de producttitel. De belangrijkste gebieden die door de 65X worden bestreken, gaan van het klassieke beursgebruik tot de presentatie van producten op bedrijfsevenementen en de promotie van goederen in winkelcentra. De vraag is het grootst naar dit toestel in het bijzonder. Niettemin wordt aangenomen dat de HOLOCIRCLE 30 op middellange termijn de bestseller van de onderneming zal worden, dankzij de lagere prijs en de meer diverse installatiemogelijkheden, naarmate meer en meer middelgrote en kleine ondernemingen het product voor zichzelf ontdekken.

De 65X heeft de grootste diameter, waardoor het product op een groter displayoppervlak kan worden gepresenteerd. Het grootste voordeel van de 65X is dat hij ook op andere HOLOCIRCLEN aangesloten kan worden. Hier worden verschillende apparaten met elkaar gesynchroniseerd in een wolk, die dan als HOLOCIRCLE-wand kan worden opgesteld. Dit betekent dat de eenheden op elkaar zijn afgestemd en dus gebruikt kunnen worden voor een uitstalraam van 40 vierkante meter. Zo kan een muur met 6 bij 6 eenheden een reclameruimte van 16 vierkante meter vormen. Dit geeft hetzelfde effect als een enkele eenheid, maar op een grotere schaal. Het grotere beeldoppervlak genereert aanzienlijk meer aandacht voor uw product of dienst en een veel groter reclame-effect.

De 3D-technologie, die gebaseerd is op rotors, is bedoeld om bedrijven een nieuwe innovatieve manier te bieden om hun reclame te presenteren en hun producten bedrieglijk echt te laten lijken. Door zijn helderheid en de manier waarop het product of de dienst wordt voorgesteld, creëert het een gedenkwaardig effect op de consument. Vooral een jong publiek voelt zich meer aangetrokken tot nieuwe, innoverende technologieën, zodat de HOLOCIRCLE een uitstekend alternatief biedt voor de traditionele reclametechnieken, maar dan wel één die de consument niet overweldigt met prikkels.

Voorwaarde voor doeltreffendheid van de reclame

De HOLOCIRCLE is een geavanceerde oplossing op basis van LED’s die op unieke wijze 3D-gebaseerde modellen in .mp4 videoformaten genereert in verbluffende 3D-visuals die de kijkers waarnemen als hologrammen met hoge definitie.

De manier waarop de HOLOCIRCLE de erop gespeelde inhoud presenteert is door de rotatie van de bladeren. De door u gewenste inhoud wordt weergegeven als een driedimensionaal hologram. Bedrijven hebben de mogelijkheid om de inhoud rechtstreeks met de HOLOCIRCLE te laten leveren.

Alles wat nodig is, is een concept voor de inhoud die daarna gespeeld moet worden. Deze software is bijvoorbeeld ook gebruikt in films als “Toy Story” of de dinosaurussen in “Jurassic Park”. De kijker wordt geboeid door een zogenaamd vrij zwevend voorwerp, waardoor u en uw reclame de aandacht krijgen die u verdient!

Zodra de inhoud op basis van het 3D-model volgens het concept en de specificaties van de klant in een .mp4-video is gerenderd, kan deze film met behulp van een app naar de HOLOCIRCLE worden geüpload. Het publiek ervaart de HOLOCIRCLE en de inhoud die erop wordt afgespeeld als een hologram. Zij weten echter niet dat het hologrameffect wordt opgewekt door de draaiende rotorbladen, die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Toch biedt tot nu toe geen enkel ander reclamemiddel zo’n effect. Zo brengt de HOLOCIRCLE een unieke innovatie in de presentatie van producten of diensten op de reclamemarkt.

Dit effect kan echter alleen bereikt worden als de voorwaarde van een speciaal voorbereide inhoud wordt geschapen. Zonder deze inhoud kan HOLOCIRCLE niet als reclamemedium gebruikt worden. Daarom een korte uitleg over de totstandkoming van de inhoud.

Creatie van inhoud – HOLOCIRCLE

Tijdens het maken van inhoud Voor de HOLOCIRCLE kunnen uw bedrijfslogo’s gebruikt worden als .eps-bestanden of als 3D-modellen van afgewerkte producten, b.v. Nutella-potje, Coca-Cola-flesje of het nieuwe Mercedes-model. Nutella pot, Coca-Cola fles of het nieuwe Mercedes model. Als de klant niet over een afgewerkt 3D-model beschikt, is een gedetailleerde briefing voor het maken van een 3D-model nodig om de basis (3D-model) van de inhoud voor HOLOCIRCLE te creëren.

De 3D modellen of .eps bestanden worden bewerkt met speciale 3D programma’s zoals Cinema 4D of 3D Studio Maxx en na voltooiing in .mp4 films (inhoud) geëxporteerd. Wanneer u de .mp4 film exporteert, moet u ervoor zorgen dat de achtergrond altijd zwart/belicht is. Anders kan het holografische effect niet tot zijn recht komen en heeft het niet het reclame-effectieve “WOW-effect” van een vrij zwevend hologram, omdat de LED’s op het oppervlak van de rotorbladen alleen de gedeelten met licht vullen die helderheids- en contrastwaarden binnen de video bevatten. De zwarte achtergrond in de inhoud bevat geen contrastwaarden, zodat het voorwerp met contrastwaarden zichtbaar is als een vrij zwevend hologram. Bovendien moet u, voordat u de .mp4 film exporteert, ervoor zorgen dat het te vertonen product binnen de film om zijn eigen as draait, om de illusie (ruimtelijke diepte) te wekken van een vrij zwevend voorwerp als een “hologram” voor het oog.

Installatie

De HOLOCIRCLE zorgt niet alleen voor een grotere bekendheid bij de consument, maar ook voor een uiterst gebruiksvriendelijke installatie voor stand-alone toestellen. Voor de bevestiging is alleen elektriciteit nodig en een stabiele rugconstructie, zodat de HOLOCIRCLE bijna overal bevestigd en gebruikt kan worden.

De HOLOCIRCLE wordt reeds geleverd met de noodzakelijke wandmontageplaat, de bevestigingsaccessoires en een voedingseenheid, die een probleemloze installatie zonder speciale apparatuur mogelijk maakt. De leveringsomvang kan worden aangevuld met de vooraf gemaakte inhoud, volgens de wensen van de klant. De HOLOCIRCLE wordt op het desbetreffende oppervlak gemonteerd met behulp van een muurbeugel of kan voor u op een willekeurige plaats worden opgesteld in combinatie met een statief. Zodra het toestel van stroom voorzien is, is de installatie voltooid – uw HOLOCIRCLE is nu klaar voor uw reclamedoeleinden!

Nu kan de HOLOCIRCLE via een eindapparaat bediend worden met de bijbehorende app (CMS). Na een geslaagde aansluiting kan het toestel dan zonder problemen gebruikt worden. De klant kan dan om het even welke .mp4 video uploaden naar de HOLOCIRCLE, dit zorgt voor zelfbediening.

Bij de installatie van de HOLOCIRCLE wand moet rekening gehouden worden met verschillende installatievoorwaarden, de aard van de installatiewand, de opstelling van de inhoud, de veiligheidsaspecten en het achtergrondgeluid dat veroorzaakt wordt door de draaiende systemen. Daarom is een uitgebreidere planning vooraf nodig en mag de installatie alleen door deskundig personeel worden geïnstalleerd en gecontroleerd.

Het installeren van een HOLOCIRCLE-wand is een omvangrijker proces, maar de reclame-impact wordt aanzienlijk vergroot door het grotere hologramproduct. Samengevat, hoe groter de reclamedisplay, hoe groter de aandacht die voor uw product gegenereerd wordt.

AIDA-model in relatie tot de HOLOCIRCLE

Het “AIDA-model” kan ook op HOLOCIRCLE worden toegepast. Door zijn aard en technologie kan het geadverteerde product of de geadverteerde dienst op een moderne manier worden gepresenteerd. De creatieve manier waarop het product gepresenteerd wordt, bevordert de belangstelling om te kopen en de belangstelling voor het product.

Als een HOLOCIRCLE gebruikt wordt voor een reclamecampagne, kan de onderneming de desbetreffende reclamefilm afspelen, die dan in 3D als een hologram in de zaal wordt getoond. De aandacht van de consument is zeker, want in het begin is het niet te begrijpen waar de vrij zwevende projectie vandaan komt, want hij heeft nog nooit zo’n toepassing gezien. De consument houdt zich automatisch bezig met de getoonde reclameboodschap. Tot nu toe bestaan hologrammen alleen in films als “Star Wars”. Maar nu kunnen deze in het echt voor uw publiek zweven, waarmee de HOLOCIRCLE de eerste A van het AIDA-model bereikt, de aandacht van de consument. Dan draait de film, speciaal geproduceerd voor de doelgroep die uw bedrijf wil aanspreken. Hier krijgen de belangstellenden een meer gedetailleerde uitleg van het product, bijvoorbeeld een nieuw model mobiele telefoon wordt voorgesteld met zijn nieuwe functies. Door de HOLOCIRCLE te projecteren, wordt een grote belangstelling gewekt voor het aangeboden product.

Uw reclamedoelstelling is dus bereikt, want de aandacht en de belangstelling van de klant zijn gewekt, wat leidt tot een grotere belangstelling voor het geadverteerde produkt. Hier wordt de 3 etappe behandeld. Vervolgens moet de koopbereidheid van de klant worden geactiveerd in de vorm van passende aanbiedingen, als de klant het produkt of de dienst niet reeds uit overtuiging heeft gekocht.

HOLOCIRCLE bestrijkt dus drie van de vier niveaus van het “AIDA-model”. De eigenlijke handeling van het kopen van het produkt is dan afhankelijk van het verkooppersoneel. De HOLOCIRCLE legt een verband tussen het verlangen naar het product en de verkoop ervan. Het kan gezien worden als een promotionele reclamemaatregel en biedt een uniek alternatief voor de conventionele reclamemedia.

HOLOCIRCLE als verkoopbevorderende maatregel

Het voorbestemde toepassingsgebied van de HOLOCIRCLE is het gebied van de verkoopbevorderende maatregelen. Verkoopbevordering wordt ook wel “sales promotion” genoemd. Verkoopbevorderende acties zijn individuele activiteiten die rechtstreeks verband houden met de aankoop. Het voornaamste doel is de verkoop en de daarmee verband houdende inkomsten te verhogen. Bovendien is het de bedoeling de bekendheid van zowel de producten als het bedrijf te vergroten en nieuwe klanten te genereren. De soorten verkoopbevordering variëren van consumentenpromotie, handelspromotie en verkoopbevordering, waarbij verschillende marktdeelnemers worden bereikt en aangesproken.

Consumentenpromotie is rechtstreeks gericht op de eindverbruiker en tracht de verkoop te verhogen door middel van directe merchandising door middel van korte- of langetermijnmaatregelen. De handelsbevordering gaat van de fabrikant naar de handel, waarbij de fabrikant ernaar streeft een verkoopbevorderende maatregel in de winkel van de detailhandelaar uit te voeren, zodat de detailhandelaar de produkten van de fabrikant promoot en uiteindelijk een groter volume aan zijn assortiment toevoegt. Het doel van de verkoopbevordering is dan weer de verkoopactiviteit te verhogen door de werknemers of dealers te belonen met bonussen als zij bijdragen tot een verhoging van de verkoop en het bereiken van de doelstelling.
De HOLOCIRCLE kan hier gebruikt worden als medium om de verkoopbevordering te stimuleren, want door zijn grote visuele aantrekkingskracht is het een veelzijdig reclamemedium.

U kunt het dus toepassen op bijna alle soorten verkoopbevordering. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in consumenten- en handelsbevordering. Hier speelt het een belangrijke rol bij het in scène zetten van uw producten om uiteindelijk de doelstellingen van beide soorten verkoopbevordering te dekken.

De HOLOCIRCLE wordt ook vaak geïnstalleerd in shop-in-shop concepten, bijvoorbeeld in winkels voor consumentenelektronica. Aangezien verschillende fabrikanten in deze verkoopsituatie identieke producten aanbieden (Apple en Samsung), moeten zij zich van de concurrentie onderscheiden met originele reclamemiddelen om de aandacht op uw product te vestigen.

Praktische voorbeelden en referenties van klanten

Uit de bestellingen van klanten en hun feedback over de HOLOCIRCLE blijkt duidelijk dat de bekendheid is toegenomen. Er worden 3 praktische voorbeelden getoond met de bijbehorende referenties van klanten, waaronder een klassiek geval van buitenreclame, een wandsysteem in een winkelcentrum en een enkele eenheid in gebruik op een handelsbeurs.

Amazon heeft voor hun nieuwe serie “Star Trek: Picard” in de Sternschanze een buiten holo-wall gebruikt. Een holo-installatie van 1,5 meter bij 1,8 meter werd bevestigd aan de gevel van een huis dat druk bezocht werd. In de holo-wand was het opschrift “Picard” ingebed. 2 op 3 HOLOCIRCLE werden geïnstalleerd in de vorm van een wandsysteem. De animatie zorgde ervoor dat de letter “A” in het PICARD lettertype voortdurend afgewisseld werd met het logo van de serie. De referentie van de klant bleek zeer positief te zijn. Het contrast tussen de statische 3D-letters en het geanimeerde logo van de serie wekte nieuwsgierigheid en belangstelling bij de kijkers. Het project werd ongevraagd door voorbijgangers gedeeld en verspreid op verschillende sociale netwerken, waardoor een nog groter en zichzelf versterkend reclame-effect ontstond. De klant was meer dan enthousiast en plant nu al verdere soortgelijke projecten.

In de winkelgalerij van de Kaisergallerie in Hamburg werd tijdens de adventstijd een zelfstaande holowand geïntegreerd in de bestaande kerstversieringen. De 15 eenheden werden gemonteerd in een speciaal voor dit doel gebouwde behuizing van acryl, waardoor een structuur van 2 meter bij 3,50 meter hoog ontstond. De holowand toonde voornamelijk kerstanimaties en de merken van de inwonende bedrijven. De installatie werd midden in een gang opgesteld, zodat voorbijgangers die aan de buitenkant langs de winkelgalerij liepen, zeer waarschijnlijk de projectie aan de binnenkant zouden opmerken. Het doel van het project was de voorbijgangers de winkelgalerij in te lokken en hen automatisch te confronteren met de gepresenteerde merken. De klant benadrukte in het feedbackgesprek dat twee van zijn winkeliers uiterst tevreden waren over de manier waarop hun merken werden gepresenteerd. Bovendien is de frequentie van de passages aanzienlijk verhoogd.

De HOLOCIRCLE wordt vooral gebruikt als individuele installaties op beurzen. De Zweedse technologiegroep ABB heeft de 65X gebruikt om een nieuw laadstation voor bussen visueel voor te stellen. Voor het project werd vooraf een inhoud van 45 seconden gemaakt. In deze video werden de drie verschillende soorten laadprocedures getoond. Dit betekende dat de klant de volumineuze winkelstations niet uitvoerig in het beursconcept hoefde te integreren en de animaties kon gebruiken om de nieuwe systemen aan zijn publiek uit te leggen. Volgens verklaringen van klanten zal de HOLOCIRCLE ook in de toekomst zeker voor dergelijke presentaties op de beursstand gebruikt worden, omdat dit enorme transportkosten voor echte systemen voorkomt. Sindsdien is de HOLOCIRCLE een vaste waarde op de industriële beurzen van ABB.

Mededeling

Met zijn vooruitstrevende, nieuwe manier om holografische beelden weer te geven in plaats van 2D-beelden, wordt HOLOCIRCLE gebruikt door technologie-savvy en vooruitdenkende bedrijven om hun imago als innoverende en vooruitstrevende organisatie te benadrukken. Op die manier kunt u uw leidende positie in het betrokken marktsegment verklaren.

De boodschap die de HOLOCIRCLE technologie uitdraagt is dat uw nieuwe producten gecombineerd worden met een reclamemedium dat het karakter heeft van een trendgerichte toekomsttechnologie. Zo kunt u het effect van de toenemende aandacht op uw producten richten. Bovendien is het modern en populair om holografische toepassingen te combineren met een product, dat tot nu toe alleen in science fiction films gebruikt werd. Met de HOLOCIRCLE heeft uw bedrijf een instrument in handen om een vooruitstrevende visie op de toekomst uit te beelden, want het expressieve, visuele effect helpt u om soms ingewikkelde en hoogtechnologische producten en contexten eenvoudiger voor te stellen.

Tegenwoordig wordt de consument dagelijks met ongeveer 2000 reclameboodschappen geconfronteerd, zodat de HOLOCIRCLE met zijn technologie duidelijk boven dit volume van zintuiglijke overbelasting uit kan steken en u op het gebied van de reclame een duidelijk zichtbare positie kan geven. De HOLOCIRCLE is dus bij uitstek geschikt als visuele stimulans voor technologiebedrijven en kan door zijn eigen innovatieve beweeglijkheid de reclameboodschap van technische producten aanzienlijk versterken.

Kan de aandacht verhoogd worden door de HOLOCIRCLE?

Aan de hand van een standconcept waarbij de HOLOCIRCLE technologie wordt gebruikt, zal worden aangetoond hoe de frequentie op de stand wordt verhoogd.

Einsatz von 4 HOLOCIRCLE in einem Messestandkonzept
Einsatz von 4 HOLOCIRCLE in einem Messestandkonzept
Einsatz von 4 HOLOCIRCLE in einem Messestandkonzept

In deze illustratie zijn vier HOLOCIRCLE centraal in het standconcept geïntegreerd; deze zijn te herkennen aan de vier groene cirkels in “Grafiek 1”. Een meer gedetailleerde weergave vindt u in “Grafiek 2” rechts onderaan de figuur. De HOLOCIRCLE zijn opzettelijk zo geplaatst als afgebeeld om een 360 graden hologram-effect te creëren.

Daarom werden de systemen rug aan rug bevestigd aan de aluminium stutten die uit het plafond naar beneden steken. Dit wordt geïllustreerd in “Grafiek 3”. De HOLOCIRCLEs waren met datakabels met elkaar verbonden. Op die manier konden zij een voorwerp vanuit alle gezichtshoeken in het hele systeem presenteren.

Door het hierboven uiteengezette type installatie was de holo-installatie (blikvanger) te zien vanuit alle omringende tentoonstellingsgangen en naburige stands. Bezoekers van de beurs kregen de stand automatisch in het oog. Dit had tot gevolg dat er aanzienlijk meer bezoekers op de stand kwamen en dat de bezoekers indirect geconfronteerd werden met de tentoongestelde producten van deze exposant. Het standpersoneel werd opgeleid in de technologie die leidt tot een groter bewustzijn. Daardoor kon het toegenomen aantal mensen worden opgevangen.

Verdere ontwikkeling van de HOLOCIRCLE

Er zijn reeds verdere ontwikkelingsmogelijkheden voor het bestaande HOLOCIRCLE-concept. Zo zal bijvoorbeeld de HOLOCIRCLE in de toekomst ook gebarenbesturing hebben. In dit geval kunt u individueel met de inhoud interageren. Met behulp van een infraroodcamera worden de gebaren van de bediener op basis van een afstandsmeting geregistreerd en in overeenstemming gebracht met de getoonde inhoud. Dit gebeurt door een real time pixelberekening die werkt via een kleine computer die op de achtergrond is ingebouwd.

Dit idee is verder ontwikkeld, zodat het in de toekomst ook mogelijk zal zijn om een complete HOLOCIRCLE-wand met gebaren te besturen. Momenteel wordt gedacht aan uitstallingen tot 60 vierkante meter.

Bovendien experimenteren wij voortdurend met verschillende afmetingen, formaten en de textuur van de HOLOCIRCLE. Deze zal ook in de productportefeuille worden opgenomen als een enkele eenheid tot een grootte van 100 centimeter. Om de kwaliteit van het hologram te garanderen, zal het toestel uitgerust worden met zes rotorbladen.

Aangezien, volgens de huidige inzichten, licht een reflecterend oppervlak nodig heeft om er in gebroken te worden, zijn hier verdere ontwikkelingen in de display-technologie op til. Het doel is een projectiescherm te maken dat intelligent genoeg is om zijn eigen positie in een kamer te herkennen en de inhoud te optimaliseren naar de gezichtshoek van de kijker. In de toekomst zal een hologram zonder fysieke grenzen de massa’s inspireren en alle ogen op uw product vestigen.

Vergelijking van HOLOCIRCLE en conventionele reclamemedia

Van meet af aan moet gezegd worden dat de HOLOCIRCLE een van de nieuwste reclamedragers op de markt is. Het speelt een bijzondere rol in vergelijking met de traditionele reclamemedia. Met zijn bijzondere manier om producten voor te stellen, kan het zich duidelijk onderscheiden van de FFF-media en op het gebied van buitenreclame, en de conventionele reclamemedia letterlijk oud doen lijken. De vergelijking met gedrukte media en direct mail is moeilijker. Het voordeel is dat de HOLOCIRCLE als reclamemedium niet hetzelfde effect heeft als de gedrukte media, omdat deze de consument overspoelen met hun inhoud. De HOLOCIRCLE kan de geadverteerde produkten doeltreffender voorstellen en de prospect wordt niet met te veel informatie tegelijk geconfronteerd. Het onderscheidt zich op het gebied van reclamemedia duidelijk van deze twee soorten reclamemedia.

De HOLOCIRCLE kan conceptueel worden toegewezen aan digitale media (FFF-media) en aan buitenreclamemedia. Er is een overeenkomst met digitale media en buitenreclame, want alle drie de media werken met displays. Niettemin stelt de HOLOCIRCLE de producten in een heel ander licht voor, dankzij de nieuwe presentatiemethode als display. Het trekt meer aandacht dan de conventionele reclamemedia op dit gebied (LED wall of gewoon display). Deze geven de producten alleen in 2D weer, terwijl de HOLOCIRCLE zich daarvan onderscheidt met zijn 3D-effect. Een investering in de toekomst van uw concurrentievermogen die zich zeker zal terugbetalen!

De HOLOCIRCLE onderscheidt zich dus beslist in de sector van de evenementen- en reclametechnologie als reclamemedium en zal de reikwijdte van de buitenreclamemedia en de digitale media verruimen. Dankzij de technologische vooruitgang van de HOLOCIRCLE biedt hij een vernieuwend alternatief voor de traditionele reclamemedia en heeft hij reeds een revolutie teweeggebracht op de reclamemediamarkt.

Conclusie

Allereerst moet worden opgemerkt dat een algemeen antwoord op de leidende vraag niet direct kan worden gevonden. Aangezien het niet mogelijk is een stijging van de verkoop rechtstreeks te meten door de verschillende reclametechnieken of reclamemedia.

Vooral jongeren dragen bij tot de trend van nieuwe innoverende reclamemedia, waardoor vooral de HOLOCIRCLE technologie een uitstekende aanvulling is op de evenementen- en reclametechnologie. Dit biedt bijvoorbeeld een bijzonder alternatief voor de conventionele media die gebruikt worden voor buitenreclame en productpresentatie op handelsbeurzen. Op die manier kunnen bedrijven echte systemen als holografische projecties presenteren en hun producten aan potentiële klanten voorstellen zonder ze in het beursconcept te hoeven integreren. Het concept van buitenreclame ondergaat dezer dagen een technologische revolutie, een aanzienlijke toename van de aandacht is het gevolg. Het marktaandeel van buitenreclame is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. De HOLOCIRCLE is goed op weg om grote segmenten van deze marktaandelen over te nemen of de marktaandelen van de buitenreclame te vergroten. Voor u als ondernemer doet dit onvermijdelijk de vraag rijzen of u de snelle innovatiecadens van de digitalisering wilt volgen en er profijt uit wilt trekken, of dat u achterop wilt raken op de markt.

Op de leidende vraag kan geantwoord worden dat vooral het gebied van de evenementen- en reclametechnologie door deze technologie verrijkt wordt en dat er nog meer mijlpalen in de reclame-industrie in het verschiet liggen. Gebaseerd op psychologische en fysieke aspecten, zal de HOLOCIRCLE de invloed van reclame op de mensen sterk veranderen. Er kan meer aandacht mee worden waargenomen, waardoor de bekendheid van het bedrijf toeneemt en op zijn beurt andere reclamemogelijkheden aan aandacht verliezen. Als gevolg van deze factoren kan een toegenomen belangstelling voor deze producten of diensten worden verondersteld. Omgekeerd zullen meer potentiële kopers de verkooppunten bezoeken om de geadverteerde producten te kopen of de dienst te boeken. Het economische doel, de verkoop via het reclamemedium te verhogen, was dus bereikt.

Outlook

De komende verdere ontwikkelingen van de HOLOCIRCLE zullen een nieuwe manier bieden om producten te presenteren. De manier waarop producten kunnen worden uitgestald, zal volledig veranderen. Op dit moment wordt een 3D-effect gecreëerd, waarbij het hologram niet aangeraakt kan worden, zoals in films wordt gesuggereerd. De ontwikkeling op het gebied van de holografie gaat reeds in de richting dat de holografisch gegenereerde projecties aanraakbaar worden, om zo de afzonderlijke onderdelen van de gepresenteerde producten beter te kunnen illustreren en ze te kunnen integreren in pro-actieve presentaties waarin de presentator ermee interageert.

Tot nu toe is het nog een grote uitdaging om de technologie in de realiteit te brengen, maar de eerste concepten voor de verwezenlijking staan op stapel. De toekomstvisioenen van het verleden kunnen spoedig werkelijkheid worden. De buitenlandse markt heeft al geïnformeerd naar het gebruik van de technologie van de HOLOCIRCLE.